Certificering

Bij aannemersbedrijf Gebr. de Langen b.v. staan kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel.
We presenteren dan ook met gepaste trots de volgende certificaten:


      zie ook: www.arbosupport.nl

Aanemersbedrijf Gebr. de Langen b.v. voldoet aan de VCA* norm.
Dit zorgt voor een effectieve beheersing en verbetering van de arbeidsrisico's en verbetert dus de resultaten van de organisatie.
Het VCA** certificaat staat garant voor een structurele beheersing van de veiligheid. Maatschappelijk gezien geeft de beheersing van veiligheid minder kans op calamiteiten, ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid door ongevallen.

Het VCA** certificaat is aannnemersbedrijf  Gebr. de Langen b.v. toegekend na toetsing volgens de VCA checklist. Dit houdt onder andere in dat :

• wernemers gebruik maken van de vertstrekte PBM's
• voorlichting en cursussen worden gegeven op het gebied van veiligheid
• gewerkt wordt met goedgekeurde (hijs)gereedschappen

Kortom: werken onder VCA** certificaat komt de kwaliteit van het werk ten goede.   
    zie ook: www.woningborg.nl

Het woningborg garantie valt onder GIW: Het garantie Instituut Woningbouw.  Deze heeft als doel het bevorderen van de kwaliteit van koopwoningen en koopappartementen in Nederland en het bevorderen van vertrouwen tussen koper en ondernemer.

Woningborg is de grootste aangesloten organisatie bij het  GIW.
De bij woningborg ingeschreven bouwondernemingen zijn kwaliteitsbouwers. Ze worden beoordeeld op Financiële draagkracht en technische vakbekwaamheid waardoor de koper ervan verzekerd is dat de door hem/haar gekochte woning kwalitatief goed gebouwd is.
Indien onverhoopt toch een gebrek optreedt, geeft het certificaat u als koper voldoende zekerheid dat dit, conform de Garantie- en waarborgregeling, adequaat zal worden hersteld.


        zie ook: www.fundeon.nl

Fundeon voor bouw en infra kennis is tot stand gekomen door de samenvoeging van Bouwradius en SBW. Door de samenvoeging is één opleidingsinstituut voor de bouw en infra ontstaan, dat de bouwnijverheid en het onderwijs nog beter kan bedienen.
Aannemersbedrijf Gebr. de Langen b.v. mag zich al jaren een erkend leerbedrijf noemen en m.b.v  deze stichting ligt het kwaliteitsniveau erg hoog bij een opgeleide timmerman.


          zie ook: www.bouwendnederland.nl

Een belangrijk speerpunt voor Bouwend Nederland is het bevorderen en uitdragen van de kwaliteit van de producten van de bouwbedrijven.
Tegen deze achtergrond zijn zogeheten kwaliteitslabels of keurmerk ontwikkeld.

Aannemersbedrijf Gebr. de Langen b.v. mag een dergelijk label voeren en voldoet dan ook aan de gestelde criteria. Voor de consument geeft dit helderheid en houvast. Het aangesloten zijn bij een kwaliteitslabel gaat verder en geeft in een aantal gevallen meer zekerheid en garantie dan alléén het lidmaatschap van Bouwned Nederland.